Patch 0.8.5
Re: Patch 0.8.5
Również mam problem ze skokowymi lagami, co niemal całkowicie uniemożliwia mi normalną grę. Do tej pory czegoś takiego nie było i jak u niektórych poprzedników, problem pojawił się dopiero po wprowadzeniu nowej łatki. Czy WG wspominało cokolwiek o tym kłopocie? Myślałem, że wynika to z obciążenia serwerów, czy coś, ale dziś w dalszym ciągu mam owe skokowe lagi.
-> World of Warships - walcz na morzu!
Mnie trochę denerwuje ten pasek obok wyniku danej bitwy który pokazuje jakie czołgi są jezcze w bitwie. Moim zdaniem całkowicie bezsensowny dodatek. Czy jest jakiś sposób aby się go pozbyć? 

Pinek123 pisze:Mnie trochę denerwuje ten pasek obok wyniku danej bitwy który pokazuje jakie czołgi są jezcze w bitwie. Moim zdaniem całkowicie bezsensowny dodatek. Czy jest jakiś sposób aby się go pozbyć?
Też go miałem, ale znikł, a jedyne co zrobiłem to wrzuciłem parę modów. Teoretycznie nie powinno to mieć nic wspólnego, ale ni przychodzi mi do głowy żadna inna przyczyna.
Treffas Wagen 1917
No właśnie szukałem gdzieś w ustawieniach opcji żeby wyłączyć ten pasek, ale nie znalazłem nic co by mój problem rozwiązało
. Mam paczkę modów na Wocie, ale u mnei to nie poskutkowało 

Paski z ikonkami czołgów wyłącza sie w opcjach gry. (kwadracik na samym dole)
Rzeczywistość to iluzja wywołana brakiem alkoholu w organizmie.
Mam dość intrygujący problem. Zabrzmi to trochę dziwnie, ale czasami tracę kontrole na czołgiem
Chodzi mi o to, że nagle podczas bitwy pojazd zaczyna sam jechać do przodu, albo do tyłu. Nie jest to związane z lagiem działającym na zasadzie, jadę-chce się zatrzymać, a pojazd zatrzymuje się po paru metrach. Po prostu w czasie bitwy czołg zaczyna sam jechać do przodu, bądź jak wspomniałem do tyłu. Trwa to kilka sekund. Mogę obracać wieżą, strzelać i nawet skręcać, ale nie mogę się zatrzymać :/ Trochę to dziwne, ale po raz pierwszy zdarzyło mi się to po tym patchu. Strasznie upierdliwa sprawa. Jak miał ktoś podobny problem to niech napisze czy sobie dał z nim radę.

Ruskie: T62A, SU-122-54, OB-268
Amerykańce: T18, M26 Pershing, M18 Hellcat
Szwaby: Maus, E75, Marder T38
Francuzy AMX 50 100, AMX 13 75
Amerykanie projektują tak swoje pojazdy wojskowe, by były wielozadaniowe, mobilne i dobrze wyposażone.
Rosjanie projektują tak swoje pojazdy wojskowe, by wygrały wojnę.
Amerykańce: T18, M26 Pershing, M18 Hellcat
Szwaby: Maus, E75, Marder T38
Francuzy AMX 50 100, AMX 13 75
Amerykanie projektują tak swoje pojazdy wojskowe, by były wielozadaniowe, mobilne i dobrze wyposażone.
Rosjanie projektują tak swoje pojazdy wojskowe, by wygrały wojnę.
Podpisuję się pod tym, mi też się to po ostatniej aktualizacji zdarza. Patrzyłem, czy to nie problem z klawiaturą ani innymi ustawieniami, lecz nie w trym rzecz.
Garaż: T32, T28, M46, ISU, Centek I, Caernarvon, 13/75
U mnie coś takiego dzieje się tylko gdy mam kłopoty z połączeniem. Jeśli drastycznie wzrasta ping. Tak niestety mam czasem z neostradą. Po jakimś czasie samo przechodzi 

Graj tak jakbyś miał 29 wrogów a strzelać mógł tylko do 15
Bałałajka pisze: Chodzi mi o to, że nagle podczas bitwy pojazd zaczyna sam jechać do przodu, albo do tyłu.
Wczoraj mi się zdarzyło. Bardzo irytujące utrudnienie. Okazało się, że w ferworze walki palce przesunęły mi się z WSAD lekko obok

Zanim się zorientowałem pomyślałem o powyższym poście....
Generalnie - moja wina, nie gry.
Podobno za firewallem istnieje życie ...

- MorticianPL
Mi gra co jakiś czas się minimalizuje, ot tak po prostu. Nie miałem tak wcześniej, brat cierpi na to samo.
and so let's talk about it!
SuperPershing, JagdPzE100, T34, VK4502B, KV-4, Ob.212A, AT2, AMX 13 75, St.Emil
W kolejce:
Indien Panzer, Tiger, T29, Hummel, Maus, Ob.261, AMX 13 90, ST-1,
SuperPershing, JagdPzE100, T34, VK4502B, KV-4, Ob.212A, AT2, AMX 13 75, St.Emil
W kolejce:
Indien Panzer, Tiger, T29, Hummel, Maus, Ob.261, AMX 13 90, ST-1,